Kedai Maya - Wajib Klik

Saturday, May 1, 2010

PARKING BAEK PUNYAAAA.... KIYUUUTT....!

He he... masa nak ambil anak di Tadika Saint Francis Xavier, terpandang kereta ni parking gini... Terjojol gak biji mata... Tcr Ain berenti kejap ternganga.... Sebab nombor plat kereta ni betul2 bersentuhan dengan pagar. Masa tu ngam2 pula terbawa handphone. Apa lagi... jadi mangsa lensa handphone lah kereta ni....

He he he...! Esoknya, Tcr Ain tengok balik kereta ni dari depan, nampak ok jer... sikit pun tak cedera.

Parking gini bukan calang-calang orang boleh buat. Memerlukan skill khas ni. Tapi Tcr Ain tak akan berani cuba-cuba parking macam gini. Nanti lain pula jadinya. Eheee....!!!

6 comments:

jfook said...

lmao...

Tcr Ain said...

JFook... you make me curious about LMAO means...

I go and search it through Yahoo search engine... then i found that LMAO = Laughing My As* Off

Ha ha... thanks becoz I found many other acronim here http://answers.yahoo.com/question/index?qid=1006053121353

KIDbrush® said...

wahhh template baru! haku rase driver yg park keta dia neh calang orang nya. y? cuba tgk jarak antara bumper dgn fairing tayar. hoh hoh


KID ;) like ridin' than drivin'

Tcr Ain said...

Brush... a ah...! Betullah... Baru perasan pula pasal fairing tayar tu.

Bumper depan dah tertolak ke dalam sikit... Nampaknya ada cedera jugaklah keta ni

Gee said...

mcm sa kanal ja ne keta...keta Gen2 c nuh ka...mmg baek pinya parking...ohohoho

Tcr Ain said...

bukan Nuh lah Gee... Keta ni hari2 parking dekat tadika... Nda tau sapa punya... Rahsia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...