Kedai Maya - Wajib Klik

Wednesday, October 27, 2010

Tengok... saya nak menunjuk-nunjuk BMW saya ni..

Inilah dia BMW yang dimaksudkan... yang memandu tu... salesman yang tolong hantar BMW ni ke rumah Tcr Ain [nak berkenalan tak....??] Hmmm... kalau tengok jalannya... macam masih jauh lah... masih kat mana ntah ni... jalannya berbatu-batu lah pulak. Ntah bila nak sampai ke rumah ni...? Hmmmmm....




Tuesday, October 26, 2010

Tukang gunting a.k.a tukang bakar rambut.

Scene ini dilihat dalam sebuah salon di Afrika. Semasa melihat rakaman ini, mata Tcr Ain terbeliak, mulut ternganga....(memang huduh lerr kalau korang nengok... nge he he he... nasib bek korang tak dpt tengok) Hati berdebar-debar... terasa ngeri. Bagaimanalah kalau berlaku sesuatu yang tak diingini??? Huuuuhhhh...!!! Korang tengok je lah yer... jangan lupa buka speaker tu...
video
So... what say you???

Saturday, October 9, 2010

Meneropong dunia dengan Google Earth..!

Mula-mula teropong rumah Daddy... Wahhh.... pokok nangka dan pokok jambu air tu pun boleh nampak!!

Pas tu teropong SFX... Inilah sekolah menengah terkecil di Sabah...dan mungkin di Malaysia... atau... mungkin juga di dunia... 2.3 ekar jer... He he he he... Tapi performance tip top [harap-harap berkekalan ler].

Tapi.... ni data (gambar) tahun bila ntah? Dah basi... Napa tak update yer?? Anda cubalah teropong rumah korang pula... tapi sebelum tu download Google Earth kat SINI dulu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...