Kedai Maya - Wajib Klik

Saturday, October 9, 2010

Meneropong dunia dengan Google Earth..!

Mula-mula teropong rumah Daddy... Wahhh.... pokok nangka dan pokok jambu air tu pun boleh nampak!!

Pas tu teropong SFX... Inilah sekolah menengah terkecil di Sabah...dan mungkin di Malaysia... atau... mungkin juga di dunia... 2.3 ekar jer... He he he he... Tapi performance tip top [harap-harap berkekalan ler].

Tapi.... ni data (gambar) tahun bila ntah? Dah basi... Napa tak update yer?? Anda cubalah teropong rumah korang pula... tapi sebelum tu download Google Earth kat SINI dulu.

5 comments:

KIDbrush® said...

yg baru US Military & Nasa pakai, neh pon gbr lapuk dari server depa.

p/s~ teringin nak topong belakang umah Agnes Monica!

Tcr Ain said...

A ah... yang lapuk2 kasi kat kita. Dia pulak hari2 intai kita. Tak guna punya zionist.

kui kui kui... Anges Monica yer...?

Teh Tarik Drinker said...

hahah rasa macam pegi travelling pakai google earth!

tehtarikmemoirs.com

Tcr Ain said...

TTD... seronok.. lebih2 lagi apabila kita dapat teropong rumah semdiri... pas tu tempat2 kita selalu mengukir kenangan... hmmmm

deella said...

masa buat tesis dlu google earth ni la yg amat bguna utk buat analisis GIS....laptop smpai hang tak mampu mnampung google earth pnya software....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...