Kedai Maya - Wajib Klik

Friday, December 3, 2010

Sabar Menanti - Tengah Susah Hati

Tengah susah hati amat sangat ni...
 Biasanya... pagi-pagi lagi Tcrain akan buka blog ni, layan c-box dan tengok siapa-siapa yang baru 'follow' untuk di-'follow' balik. Pas tu buat 'blog walk' dan klik apa-apa yang patut. Namun.... mulai 3 Disember ni hingga 5 hari kemudiannya, Tcrain kena pergi ke satu tempat yang tak ada liputan internet... Sedih tak???

InsyaAllah, hari Rabu depan kita jumpa balik. I am gonna miss my blog n  u all..

Lagu ini khas untuk korang... Mesti dengar tau... kejap pun jadilah...

 Sabar Menanti

Tiada kata bagimu, sebagai buluh perindu
Kan ku nantimu...
Bekalku hanyalah rindu, walau dipisah lautan
Duhai kasihku...


Kala senja dikau datang, walaupun hanya lamunan
aduhai... sabar lah menanti, ku tak kan lama...

Daku pergi demi tugas, walau apa pun beratnya
Oh relakan...
Pesanmu tak kulupakan, sumpah setia demi cinta...

Oh percayalah....
Bila sinar suria, menghampiri dikau
Sabarlah oh sayang... ku kembali

[Sungguh berat rasanya diriku untuk pergi meninggalkan dirimu,
bahkan tak kuasa daku mengangkat kedua kakiku.
Oh sayang... namun ku tau pasti di suatu pagi yang cerah...
kita pasti akan berjumpa lagi... Janganlah kau bersedih...]

Oh percayalah....
Bila sinar suria, menghampiri dikau
Sabarlah oh sayang... ku kembali

5 comments:

etuza said...

Assalam..
Wah best lagu lama Kathy Ibrahim..
Banyakkan doa padaNya kemanapun pergi bersama anak2..moga selamat amin..

etuza said...

Asalam..
Sedih ni..saya masih gagal daftar Nuffnang tu tau, kita guna email tu yg emal kita yg sedia ada kah atau buat email baru. Kata laluan juga tak kena terima ..sedih tul..banyak kali buat tu..

thomas said...

Ke mana tu,saya baru balik dari Tenom
naik keretapi,ada celcom BB 3G.

Tcr Ain said...

Ada GPRS Saja di sini. Sangat slow Dan menguji kesabaran. Laptop pun tak bawa jadi sim celcom bb saya pasang dlm hfon Saja.

munna said...

wah kemana Tcr Ain nak pegi ni .. sampai line internet pun takde

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...