Kedai Maya - Wajib Klik

Tuesday, June 2, 2009

Eh... eh... ada hasil rupanya kempen boikot blog "orang gila" tu... Silakan baca... berikut ini...

Oh... Patutlah Blog Si Laser Azwan Ali dan tak ber-'update'. Kah kah kah
Artikel ini telah menerima bacaan sebanyak 1,624 views | Hantar ke Twitter! |

June 1, 2009 oleh khai
Di dalam kategori Menarik, Panazzz, Selebriti, Tempatan

Kami menerima berita baik dari PengkritikTETAP di entri boikot blog Azwan Ali yang kami release beberapa minggu lalu. Pelik juga kerana kami setiap saat menanti entri terbaru di blog Azwan Ali. Mana tahu akan keluar satu entri bertaubat pula kan? Paling tidak pun entri menghentam kami semula.

Well segalanya terjawab melalui notis di bawah.

Tahniah kepada anda yang FLAG blog tersebut. Terima kasih juga kepada mereka yang membuat laporan pada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia. Semoga blog seperti itu tidak akan wujud lagi di muka bumi ini.

Semua orang boleh membuat blog jika kena caranya. Tetapi jagalah adab dan batas-batas penulisan. Lagi-lagi jika anda seorang selebriti yang kononya terkenal seperti Azwan Hj. Ali. Blog dari insan yang dikenali sememangnya banyak memberi kesan kepada rakyat Malaysia.

Contohi’lah Uncle Aznil Hj Nawawi. Tulis blog pun sangat menarik untuk di baca. Takde nak hentam mana-mana selebriti lain. Itu yang kita mahukan dari selebriti tanah air. Nasihat untuk Azwan Ali, buat blog baru dan jangan lagi membangga diri dan memburuk-burkkan selebriti lain. Nampak sangat dengki’nya.

Tahniah sekali lagi buat anda semua! Untuk yang belum Flag, Boleh Flag sekarang. Tinggal nak tekan submit je tu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...