Kedai Maya - Wajib Klik

Saturday, August 21, 2010

Kesiannya... Ratu Zambia


Tahukan... pasal Miss Universe.... 2010? Pada 16 Ogos 2010, di Mandalay Bay Resort and Casino di Las Vegas, baru-baru ini, semua ratu dari pelbagai negara di seluruh dunia mempamerkan pakaian kebangsaan masing-masing. Boleh dikatakan semua berpakaian menarik.... cantik... tapi yang ini Tcr Ain rasa kesian sangat bila tengok. Sudahlah kena bawa 'calabash' yang besar... ada dua labu lagi dijadikan bra... dekat gaunnya pun ada tergantung-gantung labu tu. Hmmm sian... (kalau kat Sabah... labu ni dibuat 'sompoton', sejenis alat muzik Sabah.)

6 comments:

mizzura said...

xlawa..n xsexy pun..hehe

Tcr Ain said...

most beautiful women in Zambia..

hazman aka species1980 said...

whoaaaa....unik sungguh pakaian kebangsaan diorang...

kisahsensasi said...

anyway..... die still bangga sebab dapat pamerkan pakaian kebangsaan negara untuk tatapan

KIDbrush® said...

nak tau kenapa? kerana wanita africa (traditional) x pakai baju, waima bra pon x hade! labu yg dia pegang tuh mcm sengkuang @ balang air pejal. kalu makan sket2 setahun x habih, jus maintain je x kering!

etuza said...

waduh gawat ni..entahlah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...